HK Aranäs röd

Referat: HK Bollebygd - HK Aranäs röd

Tredje mötet med Aranäs Röd den här säsongen, och första gången på vår hemmaplan.

Mest troligt killarnas sista match i hallen innan den renoveras. Bra inramning med inspring, spelarpresentation och musik lyfte killarna.

Två lag som är väldigt lika i många delar av spelet. Bra försvar, långa fina anfall, grymma målvakter. Men också två lag som inte riktigt gillar varandra och det var ömsesidigt tufft och lite hetsigt stundtals. Vi inleder piggt, men blir ganska snabbt omsprungna och Aranäs hade 3-6 i sin favör trots storspel från Junior i mål. En stark avslutning på halvleken ger 7-7 på tavlan i halvtid.

Andra inleds i samma stil, och vid time-outen efter 10 minuter har lagen följts åt till 11-11. Då kommer Aranäs in bäst och har både 11-13 och 12-14 och låter våra killar få höra att matchen snart är över. Men våra killar ville annat. Lagen följs åt till 15-15 innan Einar får in ett av sina berömda underarmsskott till 16-15, och Cardelli ger oss 17-15 på straff i slutsekunden. HKB vinner även skottstatistiken med 33-28.

Vi summerar en säsong som inleddes med storstryk mot Aranäs Röd, men avslutades med en kämpaseger mot samma lag - och killarna ska vara stolta över vad vi har åstadkommit under säsongen.

Nu är det tre cuper kvar innan vi stänger säsongen på riktigt.

sön 16 okt 2022, 14:50 HK Aranäs röd - HK Bollebygd 1